Vývojáři ze slovenského studia 3Division Entertainment se pomalu, ale jistě připravují na vydání plné verze Workers & Resources: Soviet Republic. Budovatelská a ekonomická strategie, která vám umožní vybudovat a řídit sovětskou republiku, je v předběžném přístupu na Steamu dostupná téměř pět let. Letos konečně vyjde ve verzi 1.0.

Než se tak stane, obdrží ještě několik aktualizací. Jednou z nich je update 0.9.0.11. Ten vyšel v pátek a přináší první dvě mise příběhového režimu z celkových tří. První mise je koncipována jako tutoriál a skrz vytvoření sovětské republiky od nuly vám pomůže osvojit si základy budování, správy zdrojů a vytváření optimálních dodavatelských řetězců. Takto autoři reagují na zpětnou vazbu, kdy je pro hráče složité a zdlouhavé vše pochopit. V druhé příběhové misi převezmete kontrolu, nad již existujícím městem a budete řešit jeho problémy. Třetí mise bude dostupná později.

Aktualizace dále přináší dvě nové výchozí mapy, 13 nových letadel, možnost stavět základní travnatá letiště, nové budovy a další vozidla. Hráči, kteří hrají pravidelně, by si měli všimnout grafického vylepšení, opravy chyb nebo nových zvuků.

Podívejte se na trailer, který novinky ukazuje: