Na přežívání ve světě po následcích Soudného dne si v letošním roce budeme muset nechat zajít chuť. Kooperativní survival akce Terminator: Survivors byla odložena. V předběžném přístupu měla být dostupná 24. října/októbra. Nyní s ní máme počítat někdy během roku 2025. Vývojáři odklad zdůvodňují snahou splnit očekávání fanoušků.

„V posledních několika měsících jsme byli opravdu ohromeni vaším nadšením a ohromeni reakcí na naše oznámení a víme, jak netrpělivě fanoušci očekávají Terminator: Survivors,“ uvedlo studio Nacon Milan. „Abychom mohli realizovat naši vizi a ujistit se, že dodáme hru, která bude odpovídat vašim očekáváním, potřebujeme nějaký čas navíc.“

Terminator: Survivors se odehrává čtyři roky po Soudném dnu. Pravda o této události je stále zahalená pod nánosem polopravd a vy vycházíte z úkrytu, abyste se pokusili znovu založit alespoň nějakou společnost ve světě, který chce podle všeho zničit vás i poslední zbytky lidstva. Máte za úkol prohledat okolí a najít materiály, informace, další přeživší a klíčové zdroje, abyste mohli založit operační základnu pro svou malou skupinu.

Vypořádat se musíte nejen s nástrahy prostředí, ale také stroji Skynetu. Nic necítí. Nikdy se nezastaví, dokud nesplní svou misi: vyhladit celé lidstvo. Sami nebo ve čtyřčlenné skupině veďte vzestup lidstva z popela a odhalte pravdu, která se skrývá za bombami, Skynetem i hrozbou Terminátorů.

Tvůrci lákají na možnost setkat se s ikonickými postavy a ponořit se do úplně nového světa pečlivě zasazeného do postapokalyptické budoucnosti mistrovského díla Jamese Camerona. Chtějí, abyste neustále pociťovali strach. Z toho důvodu tam někde venku neustále bude obávaný a smrtící Terminátor, který vás loví a představuje neustálou hrozbu. Podobně jako Terminátor pronásledoval hrdiny prvních dvou filmech Terminátor.