I když to u nás v posledních dnech na jaro moc nevypadá, tak Sony hlásí, že je tady a přichází s náloží slev na PlayStation Store. Slevy jsou až 75 % a zahrnují i nedávno vydané hry pro PS5 a PS4.

Mezi zlevněnými tituly najdeme hry s českými titulky, například povedenou akční adventuru A Plague Tale: Requiem, nadále rozšiřující zombie akci Dying Light 2: Stay Human, poutavé dobrodružství Horizon Forbidden West, emocionální The Last of Us Part 1, nestárnoucí Zaklínač 3: Divoký hon nebo Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Dále LEGO Star Wars: The Skywalker Saga pro malé i velké, malebné dobrodružství Kena: Bridge of Spirits, netradiční bojovku Sifu, vesmírnou výpravu No Man’s Sky, krvavou bojovku Mortal Kombat 11, arkádové závody Need for Speed Unbound či westernovou akci Red Dead Redemption 2.

Sleva je ještě kupříkladu na Deluxe Edition survival hororu Dead Space, Gotham Knights, Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition, Alan Wake Remastered, Ace Combat 7: Skies Unknown, Borderlands 3, BioShock: The Collection, Batman: Arkham Collection, Disco Elysium - The Final Cut, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6 nebo Watch Dogs: Legion.

Pokud máte PS Extra, případně PS Plus Premium, tak se na vás vztahují další slevy. Všechny najdete na PlayStation Store.