Off-road simulace SnowRunner, kterou si do minulého měsíce zahrát jeden milion hráčů na PC, PS4 a Xbox One (všechny tři verze s českými titulky), roste. Hra byla obohacena prvním placeným dodatečným balíčkem Search & Recover. Ten zve hráče na průzkum nové mapy Lake Kovd zasazené na ruský poloostrov Kola a ke zdolání nových misí. V nich budete mimo jiné hledat vrak bombardéru z druhé světové války, který musíte doručit na bezpečné místo. Buďte si jisti, že to nebude nic jednoduchého.

Poloostrov Kola se nachází na samém severozápadě Ruska, kde zažijete i krásnou polární záři. Druhá mapa zasazená do stejného prostředí dorazí během léta. Každopádně, Lake Kovd (4 kilometry čtvrteční) i druhá mapa na poloostrově Kola je odlišná od Aljašky. Pozor musíte dávat na led, který se může pod tíhou vašeho náklaďáku propadnout. Tímto vývojáři přidávají další vrstvu realismu a novou výzvu, která bude zatím pouze na těchto dvou nových mapách.

Nové mise vás zavedou do nehostinného okraje světa. Hledat budete nejen již zmíněný vrak bombardéru z druhé světové války, ale také sovětské bunkry a vojenská místa. Na mapě Lake Kovd je jedna jediná garáž, tak si vše musíte pořádně promyslet, a nechybí několik strážních věží, abyste odhalili celou krajinu. Naštěstí budete mít při ruce dvě nová vozidla: TUZ 16 „Actaeon“ a kultovní Ford 750 4x4 CrewCab.

Search & Recover DLC je součástí Season Passu za 24,99 euro. Samostatně se balíčkem prodává za 6,99 euro. Současně s ním dorazila i bezplatná aktualizace s opravou chyb a novými náročnými výzvami.

Pokud má váš kamarád Season Pass, může založit hru, pozvat vás do ní a vy si můžete užít všechen obsah ze Season Passu.

V rámci Season Passu se postupně hráči dočkají celkem čtyř fází, které přinesou nové mapy, vozidla a mise. Mimo jiné dojde na rozsáhlý bílý server Kanady, kde se budete podílet na výstavbě budov a vozit materiály a nástroje pracovníkům. Přitom budete svědky pokroku stavby, která vznikne v srdci tohoto nepřátelského prostředí. Ve třetí fázi je americký Wisconsin, v němž zažijete klasickou zkušenost franšízy v úplně novém světle. Čtvrtá fáze je prozatím bez detailů, ale má se jednat o velkou expanzi.