Po pátečním představením osmé sezóny nazvané Grand Harvest přichází gameplay trailer a samotné vydání. Off-road simulace SnowRunner od společností Saber Interactive a Focus Entertainment vítá velké traktory určené nejen pro nové zemědělské úkoly.

Placený dodatečný balíček Season 8: Grand Harvest přináší nový region se čtyřmi letními mapami k prozkoumání. Jedná se o venkov, kde se spolehnete na tři nová vozidla a pustíte se do obnovy zemědělské oblasti. K dispozici budete mít dva silné traktory značky Kirovets (moderní K7M a starý K700) a všestranný tahač Step 39331.

Kromě toho budete muset na čtyřech mapách o rozloze 4 km² obnovit město, letiště, vybudovat infrastruktury pro čistou energii a opravit zemědělskou techniku.

„Po řadě neúrod a chabých sklizní dostáváte k dispozici tři nová vozidla a jasný úkol – obnovit udržitelné zemědělství a alternativní zdroje energie. Toto rozšíření vás přenese daleko na venkov a postaví před vás velkou výzvu, kterou není nic menšího než navrácení úrodnosti a prosperity čtyřem oblastem. Zrenovujte místní město a přilehlé letiště, vybudujte infrastrukturu zásobující okolí čistou energií, opravte farmářské vybavení a plňte další úkoly!“ láká tisková zpráva.

Tím rozšiřování SnowRunner nekončí. Blíží se Year 3 Pass, který postupně přinese čtyři nové fáze obsahu, nová vozidla, nové mapy, doplňky a mnoho dalšího.