Již minulý týden se objevily náznaky toho, že by to mohlo přijít. No a je to tady. Hráči po tom volali už od samého začátku a dlouho žádali změnu. Jak se zdá, Respawn přání vyslyšel a již nyní si budeme moci zahrát Apex v sólovém módu. Tedy alespoň částečně. Má to totiž jedno velké ALE, a tím je časová omezenost. 

Od 13. srpna se můžeme těšit na nový event do Apex Legends s názvem Iron Crown a podle videa se zdá, že se nudit rozhodně nebudeme. Hlavní a zásadní novinkou je samozřejmě mód pro jednoho hráče. Ten bude aktivní po dobu celého eventu, který má trvat až do 27. srpna, tudíž celkem 2 týdny. 

To ale samozřejmě není všechno. V traileru na event můžeme zahlédnou i nové skiny, a to jak tři legendární na Bloodhounda, Mirage a Lifeline, tak nejspíše i rare skin na Bangalore. Podobný event  jsme tu měli nedávno pod názvem The Legendary Hunt. I tam existovala možnost získat limitované skiny, které se k předchozímu eventu pojily. Dá se tedy předpokládat, že tato situace se bude opakovat a skiny budou skutečně limitované a dostupné pouze během dvou zmiňovaných týdnů. 

Mohlo by se stát, že pokud sólový režim nabude dostatečné popularity, mohli by si to v Respawnu rozmyslet a mód implementovat i do samotné hry. Kdo ví, asi se budeme muset nechat překvapit. Tak se připravte, tentokrát v tom budete sami, neboť jen jeden bude moci nést korunu a titul šampióna.