Není to tak dávno, co vyšel Tony Hawk's Pro Skater 1+2. Nyní se mohou fanoušci jízdy na prkně těšit na nový přírůstek mezi skate hry. Vydavatelská společnost Snowman totiž oznámila brzké vydání titulu Skate City pro Xbox One, PS4, Switch a PC.

Je to jednoduchá lineární hra, kde si jedete pěknou krajinou, děláte triky a snažíte se o největší počet technických kousků za sebou pro nejlepší možné skóre. Skate City vnadí na rozmanité krajiny, výzvy a spoustu skateboardingových triků.

Přečtěte si také: Tony Hawk's Pro Skater 1+2 předvádí návrat ve velkolepém stylu

Hra od vývojářů z Agens Games vyšla už loni, ale na Apple Arcade (předplacená herní služba, která vám za určitý měsíční obnos odemkne přístup ke hrám na zařízeních Apple). Tam se setkala se smíšenými reakcemi hráčů. Podle většiny reakcí na Redditu je Skate City pěkná, plynulá, na mobilní hru i dobře ovladatelná, ale jednoduše není zábavná.

Uvidíme, jak bude Skate City vypadat na počítačích a konzolích, ale fanoušci skateboardů by jí určitě měli dát šanci. Na přesné datum vydání si musíme počkat, jisté je vydání PC verze na Steam a Epic Games Store.