Polsko se stává velmocí ve světě simulátorů. U našich sousedů v posledních letech vznikla řada menších studií, která pracují na nejrůznějších simulátorech. Pokud si myslíte, že jste po simulátoru sekání trávy, práci elektrikáře a Ježíše Krista viděli už všechno, tak neviděli.

V tomhle titulu si otevřete vlastní noční klub a postupně z něj uděláte podnik číslo jedna ve městě. Vše se odehraje z pohledu první osoby, abyste měli na vše „pěkný“ výhled. Rozhodovat budete o hudbě přes výzdobu místností až po najímání vyhazovačů, barmanů a tanečnic. Budete navazovat obchodní známosti, zásobovat podnik a zasáhnete, když se mezi vašimi návštěvníky něco semele.

Roztrhávání naštvaných návštěvníků od sebe nebude jedinou interakcí s nimi. Postavy ovládané umělou inteligencí mají mít vlastní příběhy, nálady a očekávání. Vy si s nimi budete moci promluvit a získat o nich zpětnou vazbu, abyste mohli noční klub vylepšovat, protože konkurence nikdy nespí.

Když už vás tohle všechno přestane bavit, zábavu máte naleznout u miniher, které prověří vaše reflexy a důvtip. V prvním gameplay traileru vidíme míchání drinků.

Nightclub Manager: Violet Vibe se chystá na PC. Datum vydání zatím oznámeno nebylo.