Společnosti Bloober Team a Konami využívají ticho před bouří a přinášejí znepokojující příběhový trailer lákající na Silent Hill 2 Remake. Doplňují ho gameplay záběry.

Autoři hororových her Layers of Fear, The Medium a Observer druhý Silent Hill zmodernizovali. V rámci této práce se rozhodli pro kameru za ramenou hlavního hrdiny. Tu používají také úspěšné a oblíbené remaky série Resident Evil od Capcomu. Zároveň zachovali příběh a atmosféru. Mlha opět hraje klíčovou roli. Tvůrci tvrdí, že tohle je jejich vize.

To dokládá dnešní video, které začíná tím, že James obdrží tajemný dopis od své ženy Mary. Poslala ho z městečka Silent Hill, kam se chtěla vrátit, ale nestihla to, protože podlehla vážné nemoci. Jak je možné, že ho napsala Mary? To se rozhodne James zjistit. V zamlžených ulicích na něj však čeká něco znepokojivého a nebezpečného. Také potkává podivné a vystrašené lidi a ženu, která se podoba jeho nebohé Mery.

Ještě tady máme nové gameplay záběry. Těšíte se na hru? Předělávka známého survival hororu vyjde 8. 10. 2024 na PlayStation 5 a PC.