Společnost THQ Nordic představila sběratelskou edici Alone in the Dark, návratu kultovní psychologické hororové série. Vyrobeno bude pouze 5000 kusů.

Součástí sběratelské edice je soška Dark Mana o výšce 26 cm, steelbook, minifigurka Ostadte o velikosti 10 cm, sada samolepek na zeď, cedule ve stylu panenky s nápisem Do Not Disturb (nerušit) a dodatečný balíček. Ten obsahuje balíček kostýmů Derceto 1992, komentář režiséra a balíček filtrů ze starých hororů.

Bohužel cena zveřejněna nebyla. THQ Nordic ale pokračuje ve své strategii a bude jednotlivé kusy číslovat. Čísla 1 až 20 budou dostupné pouze v kamenném obchodě THQ Nordic ve Vídni. Série 21 až 4999 jsou mezinárodní verze, které budou k dostání v internetovém obchodě THQ Nordic a u vybraných maloobchodních partnerů. Poslední kus s číslem 5000 bude dodán do archivu Embracer Games.

Kromě toho je limitována také fyzická standardní edice Alone in the Dark, a to na 3500 kusů. Prvních dvacet bude opět určeno pouze pro vídeňský obchod THQ Nordic. 21 až 3499 budou mezinárodní verze a číslo 3500 poputuje do archivu.

Alone in the Dark vyjde 25. 10. letošního roku pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.