Jak už jste jistě poznali, Sackboy: A Big Adventure si v den vydání nezahraje online. Původně to mělo být jednou z funkcí, kterou hra nabídne při svém vydání, na které dojde už v nadcházejících dnech. Bohužel, dle vývojářů je nutné udělat na online kooperaci ještě nějaké úpravy.

Tato informace přišla od samotných vývojářů ze studia Sumo Digital. Ti odklad multiplayeru oznámili a vyjádřili se k němu na PlayStation blogu. Zde se zmiňují o tom, že museli udělat složité rozhodnutí, a nakonec multiplayer odsunout, avšak jen proto, aby zvládli zaručit ten nejlepší zážitek. K čemuž prostě potřebují jen o trochu více času.

Vás ale jistě zajímá, kdy tedy ten online co-op přijde, že? Takže podle všeho byste se ho měli dočkat do konce roku. Dorazit by totiž měl koncem prosince/decembra společně s velkou aktualizací. Součástí této aktualizace bude také cross-gen multiplayer a možnost převádět si svá herní data mezi PS4 a PS5.

Sackboy: A Big Adventure vychází již 12. listopadu/novembra pro PlayStation 4 a PlayStation 5. Do Evropy se ale verze pro PlayStation 5 dostane až 19. listopadu/novembra společně s novou konzolí.