Jan Zelený připravil novou aktualizaci své strategické hry Mashinky, která je dva roky v předběžném přístupu na Steamu. Vývojář hru postupně rozšiřuje o nové stroje, ladí optimalizaci, eliminuje chyby a přidává nové epochy. Tentokrát se rozhodl umožnit hráčům se více ponořit do světa Mashinek.

Díky režimu Walk and Drive můžete chodit, skákat, během či lézt na objekty. Navíc se můžete stát řidičem autobusu nebo mašinfírou vlaku. To vše a mnohem víc z pohledu první osoby.

Přečtěte si také: Trailer ukazuje nová vozidla v úspěšném českém tycoonu Mashinky

„Dnes mám o něco větší aktualizaci, abych vás zabavil, pokud jste zaseknutí doma jako já. Díky této aktualizaci se můžete konečně plně ponořit do svého světa a užít si ho chůzí, skákáním, běháním nebo lezením na objekty. Pomocí tohoto režimu můžete také vstoupit a opustit vozidla nebo kamery budov,“ píše Jan Zelený na Steamu.

„Abych usnadnil řízení, implementoval jsem také žlutá světla návěstidel, která vás varují, když se blížíte k návěstidlu Stůj. V tuto chvíli jsou žlutá světla ignorována AI ostatních vlaků, ale pro vás mohou být rozhodující při manuálním ovládání vlaku. A vypadají skvěle. V neposlední řadě je nyní možné umístit jednosměrné silnice. Můžete změnit stávající silnici, nebo dokonce „namalovat“ jednosměrná omezení do každého směru v rámci křižovatek,“ dodává vývojář.

Mashinky můžete koupit na Steamu za 22,99€.