Společnost Paradox Interactive oznámila 10 menších dodatečných balíčků World Tour pro Cities: Skylines. Balíčky jsou inspirované celým světem a přinesou do budovatelské strategie nádech jednotlivých regionů.

World Tour odstartuje 15. 11. tohoto roku s dvěma Content Creator packy. Heart of Korea přidá 60 nových věcí, včetně unikátních staveb inspirovaných jihokorejskými městy. Prodávat se bude za 6 eur. Společně s Heart of Korea dorazí ještě nová rozhlasová stanice s tématikou K-popu. Ta bude k dispozici za 4 eura.

Ve stejný den se o slovo přihlásí Skyscrapers. Ten je také od komunity a zahrne 15 mrakodrapů inspirovaných ikonickými budovami po celém světě. Balíček je spojen s DLC rozhlasové stanice Downtown Beat z 80.

V doprovodu dvou nových balíčků se objeví velká bezplatná aktualizace, která je určena pro základní hru i rozšíření After Dark, Snowfall a Plazas & Promenades. Po nainstalování aktualizace budete moci využívat nové typy silnic s více jízdními pruhy, kolejemi a cyklostezkami, stejně jako autobusy a tramvaje s různou kapacitou cestujících.

13. 12. bude následovat mini-rozšíření Financial Districts. Umožní vám vylepšit ekonomiku města přidáním finančních čtvrtí a využít novou funkci investice k podpoře nejperspektivnějších odvětví vašeho města. Společně s DLC dorazí balíček 10 nových komunitních map z mírného, tropické a pouštního biomu.

Na začátku roku 2023 se mohou hráči těšit na další balíček od tvůrců. Jmenuje se Africa in Miniature a vyzdvihuje jedinečnou architekturu Afriky a živé barvy s více než 40 novými budovami vytvořenými podle skutečných míst a pamětihodností. I v tomto případě bude k dostání nová rozhlasová stanice se 16 skladbami kamerunského hudebníka Wan Shey.

Ještě jste nehráli Cities: Skylines? Tak od 10. do 14. 11. 2022 si můžete hru na Steamu vyzkoušet.

Na závěr obrázky z Content Creator Pack: Map Pack 2: