V Rockstar Games oslavují. Jejich hry Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption 2 dohromady prodaly 150 milionů kusů. Jako poděkování se hráči mohou těšit na bonusy. V GTA Online si vývojáři pro hráče připravili miliony herních dolarů, zatímco v Red Dead Online to bude řada předmětů.

Rockstar současně slíbil, že v průběhu letošního roku budou obě hry aktualizované skvělým obsahem, jenž udrží komunitu v dobré náladě. Jinými slovy, hráči budou mít důvody, aby se do těchto světů pravidelně vraceli.

Někteří hráči mohou být aktivitou studia Rockstar Games u současné generace konzolí zklamáni. Společnost vydala pouze dva tituly, přičemž jeden z nich byl portem z předchozí generace. Dříve jsme byli od Rockstaru zvyklí na více her. Zájem o GTA V a Red Dead Redemption 2 ale ukazuje, že vedení firmy se rozhodlo správně. Uvidíme, zda něco změní tlak ze strany vydavatelské společnosti Take-Two, která by byla raději, kdyby se v Rockstaru zaměřili na vytváření menších her a měli je hotové dříve – a poté je obohacovali o nový obsah.

GTA Online i Red Dead Online prožívají skvělé roky. Zájem hráčů o online světy těchto her neupadá. Spíše naopak, na konci minulého roku obě hry zaznamenaly velkou aktivitu hráčů. Není tak divu, že Rockstar u GTA Online slibuje velké aktualizace s několika překvapeními. Stejně tak přidání nových závodů a zcela nové typy vozidel. To Red Dead Online bude mít rozšíření pro Frontier Pursuits skrz další role a nové mise. Počítá se i s nespecifikovanými významnými aktualizacemi.

Pokud tyto hry hrajete, tak se můžete těšit na bonusy. V GTA Online můžete získat až dva miliony herních dolarů. Stačí, abyste se v období od 30. ledna/januára do 5. února/februára přihlásili do multiplayeru a na účet se vám přičte milion dolarů. Další milion získáte v období od 6. do 12. února/februára.

Hráči Red Dead Online obdrží řadu dárků. Musejí si hru zahrát mezi 28. lednem a 3. únorem. Pro ně je připravený například bezplatný revolver Schofield, puška Varmint, speciální munice a spousta další munice do různých zbraní. Bounty Hunter’s Kit zase získáte mezi 4. a 10. únorem.