Remaster legendárních dvou dílů Tony Hawk's Pro Skate vyjde na začátku září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Dočkáme se nejen vylepšeného grafického kabátku, moderního ovládání a nových triků, ale také nového obsahu. Vývojáři do hry přidají další profesionální skateboardisty.

S jistotou víme, že v remasterech najdeme také osobnosti jako Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk a Tyshawn Jones. Activision je prezentuje v novém gameplay videu (nahoře) a přiznává, že nejde o úplně nové tváře, byly totiž součástí novějších dílů série Tony Hawk, ale nikdy ne v Pro Skater 1 a 2.

Pokud se nemůžete dočkat vydání, tak Warehouse demo bude dostupné od 14. 8. pro ty, co si Tony Hawk's Pro Skater 1+2 předobjednají na Epic Games Store, PlayStation Store nebo Xbox Store.

Já už jen připomenu, že hra zahrne původní úrovně, triky a oblíbené funkce fanoušků napříč touto sérií, nejen prvních dvou dílů. Zpět jsou také režimy Create-A-Park a Create-A-Skater s možností jednoduše tvořit vlastní skate parky a vybavení, a to vše sdílet s celým světem.

Plná verze Tony Hawk's Pro Skater 1+2 vyjde 4. 9. 2020. Standardní digitální edice hry se na Epic Games Store prodává za 44,99 euro, na PS Store za 1349 Kč a za stejnou cenu také na Xbox Store.