Rozhodně se mezi vámi touto dobou už najdou tací, co remake Mafie - Mafia: Definitivní edice - dávno dohráli. Dotyční možná i proběhli první poslední v režimu volné jízdy. Možná vás ale zpět do hry naláká nová aktualizace.

Mezi její největší a zároveň nejlepší aspekty patří jednoznačně nové možnosti úpravy uživatelského rozhraní (HUDu). Mezi to podle oficiálních stránek patří možnost zapnutí a vypnutí zobrazení ukazatele hlavního cíle, označení nepřátel na minimapě, navigace pomocí značek, minimapa a v neposlední řadě také možnost aktivace minimálního HUDu, který skryje minimapu, tachometr a navigační texty.

Zároveň si můžete ve hře zapnout režim Noir. Ten hodí celou hru do černobílého filtru a můžete si tak užít příjemnou atmosféru. Samozřejmě došlo i na opravy několik chyb, přičemž jednou z těch větších je opravení speciální animace v misi Kněz. Nyní tedy můžete zajímavým způsobem zabít ředitele hotelu, když k němu přijdete.

V neposlední řadě také byly přidány nové věci do volné jízdy. Respektive aktivity. Jaké to jsou, nechce oficiální web říct, my vám nicméně prozradíme, že o jedné se můžete dozvědět na dvorku Salieriho baru, zatímco o další za předpokladu, že nasednete do jednoho konkrétního auta, které máte určitě odemknuté.