Studio Insomniac Games chystá aktualizaci pro hru Ratchet & Clank z roku 2016, aby si hráči poslední dobrodružství vtipné dvojice na PlayStationu 5 zahráli v lepší kvalitě.

Patch vyjde v dubnu/apríli a umožní spustit hru na nové generaci konzole od Sony při 60 snímcích za sekundu. Původní verze pro PS4 měla dobré recenze, ale nejčastěji novinářům i hráčům vadilo omezení plynulosti na 30 FPS. PS5 již nyní nabízí výhody z PS4 Pro verze Ratchet & Clank; dynamické rozlišení 4K, HDR a vylepšené vyhlazování.

Insomniac Games při této příležitosti připomínají, že Ratchet & Clank je možné do zítřejšího dne získat zdarma v digitální verzi v rámci kampaně Play at Home.

Přečtěte si také: PS5 mění vývoj her. Ratchet & Clank: Rift Apart přinese jedinečné zážitky

Ratchet & Clank z roku 2016 je restart známé série, která bude letos pokračovat s dílem Ratchet & Clank: Rift Apart, jenž vyjde 11. 6. letošního roku exkluzivně na PlayStation 5. Ve hře nebudou chybět české titulky a nabídne dynamické 4K rozlišení s podporou HD, v Performance Mode 60 snímků za sekundu, rychlejší nahrávání, adaptivní spouště, haptickou odezvu a Tempest 3D AudioTech v kompatibilních sluchátkách.

Přečtěte si také: Ratchet & Clank: Rift Apart si na PS5 užijete i při 60 snímcích, ale ne ve 4K

„Proskákejte se s Ratchetem a Clankem řadou dimenzí a pomozte jim chytit zlého císaře z jiné reality. Skákejte neskutečnou rychlostí mezi akcí nabitými světy a ještě dál, žasněte nad jejich strhujícím vizuálním zpracováním i dostupným šíleným arzenálem a nechte se ohromit intergalaktickým dobrodružstvím, které se řítí na konzoli PS5,“ láká Sony na Ratchet & Clank: Rift Apart.