V dnešní době velice populární hra Rainbow Six Siege zamíří v nejnovějším eventu s názvem Showdown na Divoký západ. V klasické hře se nachází operátoři s různými schopnostmi a herní mód 5 na 5, přičemž jeden tým brání bombu a druhý tým se bombu snaží zneškodnit. Tento event na to jde však trochu jinak.

V této události, která běží do 16. července, se budete moci zúčastnit módu Showdown 3v3. Celý event víceméně připomíná Red Dead Redemption než klasickou hru Rainbow Six. Útočníci a obránci zde bojují o jeden cíl - Fort Truth, což je zároveň zcela nová mapa, která byla vytvořena speciálně pro tento event.

A co by to bylo za prostředí Divokého západu bez patřičného vzhledu operátora? Samozřejmě zde přichází celá řada nových skinů, které z vašich operátorů udělají s pomocí šerifského klobouku a starodávné brokovnice postrach celého Divokého západu. Přesně 31 nových doplňků a nových předmětů vám tímto dopomohou.

Přihlášení do hry během eventu navíc hráčům uděluje zdarma balíček Showdown Collection a za dokončení úkolů v Ubisoft Club získáte balíček se skinem na zbraň BOSG.12.2. To je celkem pěkná nadílka, ne? Co si o nové události myslíte vy? Líbí se vám?