TeamKill Media se přidala ke společnostem, které připravují hru pro dvě generace konzolí. Quantum Error je vesmírná hororová first-person střílečka, kterou si zahrají hráči na PlayStationu 5 a PlayStationu 4. Datum vydání odhaleno nebylo. Současně jde o první horor potvrzený pro novou generaci konzolí.

Pokud vás zajímají detaily, tak vás zklamu. V tiskové zprávě se toho více nepíše. Náznaky tak musíme hledat ve tříminutovém teaser traileru. Ten ukazuje Farallonské ostrovy v Tichém oceánu v roce 2109 s hořící pevností. Poté ale následují záběry z něčeho, co vypadá jako vesmírná stanice a v ní jsou tajemní, zmutovaní nepřátelé. Tak uvidíme, co se z toho vyvrbí.

Krátce po tiskové zprávě se ještě objevily další detaily na twitterovém účtu vývojářů. Tvůrci hry prozradili, že jejich vesmírná střílečka klade velký důraz na realistické zpracování. Jako důkaz prezentují minigun, jenž dokáže v řadách nepřátel napáchat velkou škodu. Tahle ukázka současně potvrdila, že Quantum Error bude opravdu střílečkou se vším všudy. Všimněte si ale rychlosti střelby, zpětného rázu a chvění obrazovky.

Druhý tweet nás přesvědčuje o tom, že Quantum Error bude simulovat pohyb 99,99 procenta objektů ve hře, které mohou být kupříkladu vlivem exploze granátu zničeny, případně přesunuty.

TeamKill Media je malé americké studio, založeno bylo v roce 2016 čtyřmi bratry. Ti několik let pracovali na různých titulech. Jejich prvotinou společně byla temná dobrodružná akce Kings of Lorn: The Fall of Ebris, která vyšla na PC a PS4. Na Steamu má smíšené recenze