Sony nabízí všechny tři tarify PlayStation Plus na rok až o polovinu levněji. Má to ale jednu podmínku. Sleva je určena pouze hráčům, kteří v současné době nemají předplatné aktivované. Takže zapomeňte na to, že byste si za výhodnou cenu prodloužili stávající předplatné.

Pokud PS Plus teď nemáte aktivní, tak se stačí přes konzoli, webové rozhraní nebo mobilní aplikaci přihlásit a vybrat si jeden ze tří tarifů. Sleva by měla být dostupná do 20. 12. 2022.

„Ihned se připoj a ušetři 780 Kč,“ láká Sony na 12měsíční členství. Základní Essential je za 780 Kč, Extra za 1820 Kč a Premium za 2340 Kč.

Každá úroveň předplatného vám umožní přístup k jinému obsahu. PS Plus Essential je základní členství s měsíčními hrami, online multiplayerem, exkluzivními slevami, cloudovým úložištěm nebo funkcí Share Play.

PS Plus Extra zahrnuje ještě přístup ke stovkám her pro systémy PlayStation 5 a PS4, včetně her Returnal, Demon's Souls a Ghost of Tsushima: Director's Cut, zatímco služba PS Plus Premium přidává do katalogu her klasické tituly z éry systémů PS1, PS2, PSP a PS3, stejně tak zkušební verze her (demoverze).