Každý měsíc si pro nás Sony a Microsoft připraví několik her, které si můžeme zahrát v rámci jejich online předplatných (PS Plus, Xbox Gold). Vypadá to, že Sony se rozhodla svoji nabídku pro PlayStation posílit a tento měsíc nabízí velice solidní hry. Nejspíše také nechce hráče naštvat, stejně jako minulý měsíc, kdy musela dodatečně vyměnit PES 2019 za Detroit: Become Human. Xbox sice nabízí hry 4, namísto 2, ale nabídka je zato slabší.

PS Plus

Na PS4 si tentokrát budeme moci zahrát poslední Batman hru (Batman Arkham Knight), která nabízí pár desítek hodin obsahu. Budete v ní moci volně prozkoumávat nocí zahalené město. Ve hře je opravdu co dělat, ať už je to řešení vedlejších hádanek nebo prozkoumávání hlavního příběhu. Druhou PS Plus hrou je akční adventura Darksiders 3, které nabízí slušnou výzvu a skvělý soubojový systém. Pokud vlastníte PS Plus obě hry rozhodně stojí minimálně za vyzkoušení. V nabídce budou od 3. září.

Xbox Gold

Co se týče Xboxu, ten tentokrát exkluzivně pro Xbox One nabízí Hitmana se všemi misemi a kooperační puzzle hru We Were Here. Hitman vám nabídne sólo mise s takřka nekonečnými možnostmi, zda projdete misi bez zabíjení nebo naopak všechny nepřátele sundáte plechovkou s rajčaty je jenom na vás. We Were Here je online kooperační hra, ve které se budete snažit s kamarádem nebo náhodným hráčem dostat ze záhadného hradu plného hádanek. Je jen škoda, že se hra nedá hrát ve splitscreen režimu.

Jak už to bývá, nabídka pro Xbox 360 (hratelná i na Xbox One) je relativně pochybná. První hrou je totiž další díl Earth Defense Force, jehož předchozí díly se nacházely i v předešlých dvou měsících. Cíl hry je jednoduchý, zabijte brouky, kteří se snaží napadnout Zemi. Nabídku pro Xbox 360 naštěstí zachraňuje Tekken Tag Tournament 2, pochlubí se solidním bojovým zážitkem.