Casey Hudson na konci roku 2020 opustil křeslo generálního ředitele BioWare, aby se vrátil na začátek své kariéry a mohl vytvářet hry po svém, bez diktátu velké korporace. Loni Hudson založil nezávislé studio s názvem Humanoid Studios a dnes nám ukázal první artworky z nového sci-fi projektu.

Svou novou hru popisuje jako originální AAA značku s příběhem založených na postavách. Z prvních konceptů je jasné, že půjde o sci-fi. Také víme, že si titul zahrajeme na více platformách. Ty zatím nebyly specifikovány.

Casey Hudson působil v BioWare téměř dvě desetiletí, posledních několik let strávil jako generální ředitel společnosti. Kromě toho se podílel na sérii Mass Effect a byl vedoucím vývoje trilogie, stejně tak vedl vývoj Star Wars: Knights of the Old Republic a prsty měl i ve hrách jako Baldur’s Gate 2, Neverwinter Nights a Jade Empire.

Hadson poprvé opustil BioWare v roce 2004 a přešel do Microsoftu, kde se věnoval headsetu HoloLens. V červenci 2017 se vrátil do BioWare jako viceprezident a generální ředitel a dohlížel také na Anthem a remastery Mass Effectu.