Kooperativní střílečka Zombie Army 4 vyšla už před více jak měsícem, té jsme navíc dali krásné hodnocení 8 bodů z 10 v naší recenzi. Během včerejšího dne došlo k vydání prvního DLC pro majitele Season Passu hry nebo pro ty, kdo se rozhodnou si nový obsah koupit zvlášť. Terror Lab je první ze tří částí dodatečné kampaně Hell Cult, která nás zavede do záhadné laboratoře, jež by měla skrývat odpovědi na to, proč se na povrchu stále objevují další nemrtví.

Součástí včerejšího updatu je také nová postava v podobě amerického námořního kapitána Josiahe, outfit Classic Boris, polo-automatická karabina M1, samopal PPSH-41 a skiny pro zbraně Molten Lava. Hráči, kteří Season Pass nemají, se mohou těšit na novou mapu pro režim Horde s názvem Undead Wood, která je zavede, jak už název napovídá, do nemrtvého lesa. Respektive lesa plného nemrtvých. Na trailer nového updatu se můžete podívat nahoře.

Vývojáři hry ovšem nelenili a také oznámili roadmapu pro celou první sezónu a seznam všeho, na co se můžeme až do letošního léta těšit. V dubnu dojde na pokračování dodatečné kampaně Hell Cult pomocí druhé mise s názvem Blood Count, která by se podle obrázku mohla odehrávat v nebo poblíž jakéhosi strašidelného hradu. Chybět nebude ani nová postava (Renegade Officer), nový skin (Bloodsoaked), nové zbraně (Mortar Shotgun) a nové kosmetické věci - Gas Mask Headgear.

V květnu přijde další nálož, u níž už ale neznáme podrobnější detaily. Čeká nás třetí DLC mise, která završí kampaň Hell Cult, další postava, další skin pro postavu, dvě nové zbraně a skin pro zbraně. V létě se pak dočkáme dalších dvou zbraní, skinu pro zbraně, Charms Pack #1 a dalšího obsahu zdarma, tedy i pro nemajitele Season Passu. Konkrétně půjde o druhou dodatečnou mapu pro režim Horde, novou úroveň obtížnosti a nový blíže nepředstavený režim Elite. Zajímavé je, že některé tyto věci, které infografika v závěru novinky neukazuje, jsou naopak vidět v traileru výše. Včetně nových nepřátel, na které zjevně dojde v druhé DLC misi vycházející během dubna.