Dlouho jste se snažili přežít následky na planetě Zemi. Nyní se díky svým znalostem, dovednostem a vůdčím schopnostem můžete konečně těšit na novou kapitolu lidstva. Znovuzrození je vaše mantra, váš cíl, sen, díky kterému překonáte staré i nové výzvy, a to pro své přeživší i celé lidstvo.

Rozšíření Rebirth do strategie Surviving the Aftermath přináší novou výzvu. Po desetiletích vystavení radioaktivnímu znečištění se objevila nová nákaza zvaná Blight. Zmutované houby začaly infikovat zvířata a způsobují, že se stávají agresivními a nebezpečnými. Tato infekce se šíří pustinou a hrozí, že ji ovládne. Abyste se proti nákaze ubránili, musíte najít lék. Sbírejte vzorky nákazy Blight, zkoumejte je v nové výzkumné budově a provádějte objevy, které vám odemknou nové budovy, zdroje a vylepšení.

Vaším úkolem je proměnit neúrodnou zemi, pustinu, v úrodné a zelené pastviny s novým životem. Jen si dávejte pozor na zamořené oblasti, které chcete teraformovat. Nacházejí se zde zamořené příšery, které budou útočit na vaše přeživší.

Rebirth DLC je dostupné za 14,99 eur (cca 364 Kč).