V nové galerii se můžeme podívat na přírodní krásy Texasu, který rozšíří American Truck Simulator. Na obrázcích převládají hory, vrcholy a kopce.

Texas je různorodý americký stát. Na západě budete projíždět rozlehlou pouští Chihuahuan, zatímco na východě si budete užívat husté borovicové lesy. V pražském studiu SCS Software nezapomínají ani na jezera, řeky a Mexický záliv.

V druhé galerii se zaměříme na známou a jedinečnou Route 66. Historická dálnice je pravděpodobně nejslavnějším úsekem silnice ve Spojených státech.

Jeden z prvních úseků Route 66 najdete podél silnice I-40 mezi San Jonem a Glenriem, který je dlouhý asi 15 mil. Tento úsek trasy je převážně polní cesta, na které se podél cesty nacházejí historické památky z minulosti, včetně starých dřevěných mostů a dnes již města duchů Endee. Terénní část trasy končí v dnes již prázdném městě Glenrio, které bylo až do 70. let 20. století oblíbenou zastávkou cestovatelů, dokud nebyla postavena moderní dálnice. Nyní zde žijí pouze zvířata a rozfoukané chuchvalce rozsáhlé prérie.

Když budete pokračovat dále na východ, narazí na jedno z nejznámějších míst Route 66, na značku uprostřed silnice, kterou najdete ve městě Adrian v Texasu. Z tohoto místa je to do Chicaga (Středozápad) stejně daleko jako do Los Angeles (Západní pobřeží). Zde se také nachází kavárna Midpoint Cafe, která je dodnes známou zastávkou pro mnoho unavených a hladových cestovatelů.

Další zastávkou, kterou si hladoví cestovatelé na této trase udělají, je The Big Texan Steak Ranch v Amarillu, světově proslulý svou 72oz (2 kg) steakovou výzvou. Od svého otevření v roce 1960 se Big Texan stal povinnou zastávkou na Route 66. Díky své charakteristické architektuře byl původně umístěn podél mateřské silnice, ale po obchvatu historické dálnice I-40 musel učinit rozhodnutí o přemístění. Dnes stále stojí vyzdoben starým značením a fotografiemi z Route 66 a navštěvují ho tisíce projíždějících.

Datum vydání dodatečného balíčku s Texasem nebyl oznámen. Předpokládáme, že vyjde do konce tohoto roku.