V polském studiu Bloober Team dokončují Silent Hill 2 Remake. V poslední době je pozitivní reakce fanoušků a hráčů polily živou vodou. Příběhový trailer vzbudil nadšení a očekávání. Předělávka dnes už kultovní survival hororové akce vypadá stále lépe. Vývojáři děkují za podporu a vybízejí ke zhlédnutí videa znovu, tentokrát ve 4K (úplně dole).

Na sociální sítí X/Twitter mezitím došlo na informace o délce hry. Kreativní ředitel Mateusz Lenart se pustil do vysvětlování. Napsal, že první dohrání by mělo trvat v průměru 16 až 18 hodin. Hráči, kteří chtějí prozkoumat vše a získat platinovou trofej, tak jim se temné dobrodružství o několik hodit protáhne, prý na více než 20 hodin.

To ale stále neberete v úvahu všechny konce, případně New Game Plus. V takových případech počítejte s ještě větší porcí hodin strávených v ulicích zahalených mlhou. To je příjemné překvapení, když se podíváme, že původní verze Silent Hillu 2 trvá 8 až 10 hodin. V Bloober Team vytvořili nové hratelné scény, nové lokace k prozkoumání a upravili hádanky.

Silent Hill 2 Remake vyjde 8. 10. letošního roku pro PC a PlayStation 5.