Těhotná hlavní hrdinka Alex bude v singleplayerové příběhové hororové hře A Quiet Place: The Road Ahead řešit mezilidské rodinné konflikty i strach z toho, co ji v nebezpečném apokalyptickém světě čeká.

Autoři Remothered: Tormented Fathers a Batora: Lost Haven ze studia Stormind Games lákají na nervy-drásající atmosféru, možnost zažít absolutní hrůzu a originální a dramatické dobrodružství, ve kterém musíte objevit svou vlastní cestu světem. Budete prozkoumávat svět, hledat důležité zásoby a schovávat se před mimozemšťany.

Co myslíte, porodí Alex? Pokud ano, tak si nedokážu představit, jak s dítětem zůstane potichu proti mimozemským příšerám. Tihle smrtící krvelační tvorové mají vynikající sluch. Proto je nutné zůstat potichu a zbytečně nedělat rámus. Natož mluvit.

Hra A Quiet Place: The Road Ahead je inspirovaná lehce nadprůměrným hororovým sci-fi filmem Tiché místo. Podle sociálních sítích PlayStationu vyjde 17. října/októbra na PlayStation 5, stejně tak na Xbox Series X/S a PC (přes Steam). Od té doby však tweet zmizel. Oficiálně je hra v plánu na čtvrté čtvrtletí letošního roku.