Příběh zajímavé hry The Alters je postaven na pochybnostech hlavního hrdiny Jana a na tom, co by se stalo, kdyby se rozhodl jinak. Pochybnostmi by si určitě procházel každý z nás, kdo by se ocitl na planetě, která ho chce zabít, úplně sám. Náš vesmírný dělník to má horší kvůli svým alternativním verzím, které se v různých okamžicích svých osobních životů rozhodly jinak.

The Alters je emotivní sci-fi připomínající Fallout Shelter a No Man's Sky. Čeká nás boj o přežití na nehostinné opuštěné planetě se spalující hvězdou. Musíme z ní uniknout dřív, než se dramaticky zvýší teplota a planeta bude spálena. K tomu potřebujeme záhadnou látku a takzvané altery. Každá alternativní verze Jana má jedinečnou osobnost utvářenou různými životními cestami. To povede nejen k větším šancím na přežití, ale také k problémům a konfliktům.

A právě o pochybách je dnešní video. The Alters vyjdou někdy koncem letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra bude ve stejný den dostupná v předplatném Game Pass.