The Day Before je masivně multiplayerová online survival akce, která připomíná kombinaci The Division a The Last of Us. Hráče zavede do smrtící post-pandemické Ameriky. Svět je zaplaven infikovanými a přeživšími, kteří se navzájem zabíjejí kvůli jídlu, zbraním a autům.

Důležité bude přežít za každou cenu a prohledávat opuštěná vozidla, domy a mrakodrapy, kde můžete najít důležité zdroje. Zároveň ale v těchto a dalších místech narazíte na infikované a další hráče, kteří budou toužit po vaší kořisti.

Přečtěte si také: Retro střílečka Hrot zasazena do Československa vyšla na Steamu

Úkolem hráčů bude najít kolonii přeživších a podílet se na obnově bývalé společnosti, než bude příliš pozdě. V kolonii přeživších můžete prodávat kořist a bezpečně komunikovat s dalšími hráči.

The Day Before je ve vývoji pro PC ve studiu Fntastic (autoři Wild Eight). Vydavatelství MyTona hru uvede na trh ve druhém čtvrtletí letošního roku. Potřebovat budete 64bitový Windows 7, Windows 8.1 nebo Windows 10. Dále procesor Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300, 10 GB RAM, grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB / AMD Radeon R7 370 2 GB, DirectX verze 11 a 75 GB volného místa na disku. U doporučených je uváděna konfigurace Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600, 16 GB RAM a NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB / AMD Radeon RX 580 4 GB.