U příležitosti Halloweenu dorazila do GTA Online bezplatná aktualizace, která přináší do jižního San Andreas paranormální a nadpřirozené jevy. Množí se zprávy o strašidelných samořiditelných vozidlech, někdo viděl UFO, něco posedlo zvířata a dokonce je tady i Cerberus truck.

V multiplayeru Grand Theft Auto V se můžete pustit do lovu duchů. Úkolem je jich vyfotografovat 10, abyste obdrželi livrej Ghosts Exposed pro Albany Brigham. Hledejte v Blaine County.

Po celý týden jsou k dispozici sběratelské masky za splnění různých úkolů a na verandách a různě u domů můžete najít vyřezávané dýně. Když jich posbíráte dostatek, budete odměněni GTA$ a vzácnými předměty s halloweenskou tématikou.

Vrací se také vzácná halloweenská vozidla: Albany Fränken Stange (Sports Classic, sleva 50 %), LCC Sanctus (Motorcycle, sleva 40 %), Chariot Romero Hearse (Sedan, sleva 50 %), Albany Lurcher (Muscle, sleva 40 %) nebo Declasse Tornado Rat Rod (Sports Classic, sleva 50 %).

Když se zúčastníte Business Battles, tak získáte 3x více GTA$ a RP. Rovněž máte šanci obdržet děsivou Conquest Mask, Famine Mask, War Mask či Death Mask.