Novozélandské studio A44 Games a vydavatel Kepler Interactive přinášejí příběhový trailer. Video se zaměřuje na nepřátele, kterým budeme v akčním RPG titulu Flintlock: The Siege of Dawn čelit. Hra vyjde už příští týden a bude dostupná v Game Passu.

Čeká vás nebezpečná cesta za pomstou proti nevyzpytatelným bohům, kteří ohrožují země Kian. Proti Uruovi, velkému okřídlenému strážci Brány propasti, nebo Rammuhovi, muži mnoha zbraní, který se bojí pouze střelného prachu, bude muset Nor kromě Enkiho ničivé magie povolat celý svůj arzenál, od střelného prachu po ocel, aby obnovila mír ve světě Kian.

Enki je tajemný liščí společník s magickými a taktickými schopnostmi, který doprovází hlavní hrdinku jménem Nor Vanek. V příběhovém traileru vidíme bohy a jejich motivace. Také si můžeme užít herní záběry z boje.

Flintlock: The Siege of Dawn od tvůrců Ashenu vypadá určitě zajímavě. Vyjde 18. 7. tohoto roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na Steamu je demoverze. Plná verze bude ve stejný den v Game Passu pro Xbox a PC.