Ubisoft potvrdil bezplatné vylepšení For Honor pro PlayStation 5 a Xbox Series X. Majitelé nové generace konzolí od Sony a Microsoftu se mohou těšit na středověké bitvy při 60 snímcích za sekundu. Také dojde na vylepšení textur, stínů a nasvícení. Připraveno je také rozlišení 4K.

Verze hry pro Xbox Series S bude také vylepšena, ovšem tam si For Honor nezahrajete ve 4K při 60 snímcích za sekundu, ale pouze ve Full HD rozlišení.

Majitelé PS4 a Xbox One verzí For Honor se mohou spolehnout na bezplatný a plynulý přechod na novou generaci konzolí. Přenese se váš kompletní profil, včetně všech nákupů a inventáře, který bude možné sdílet s protějšky své konzole.

K vylepšení grafiky a přenosu na novou generaci konzolí dojde v době uvedení next-gen na trh, ale na 60fps si budeme muset počkat do začátku prosince/decembra.

Hra vyšla v roce 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V současné době ve hře běží čtvrtá sezóna. Je více než jisté, že Ubisoft bude v podpoře For Honor pokračovat i v nadcházejících měsících a roku 2021.