Pokud jste se někdy chtěli ponořit hluboko do oceánu a prozkoumávat tento fascinující svět, mám pro vás skvělou zprávu. Narativní dobrodružná singleplayerová hra Beyond Blue, která byla 17. 4. vydána pouze pro Apple Arcade se totiž již 11. 6. dostane na další platformy. Konkrétně PlayStation 4, Xbox One a na PC přes Steam. Vyvíjí se dokonce i verze pro Nintendo Switch, která ale dorazí o něco později.

Beyond Blue je příběhová adventura pro jednoho hráče, která vás zavede hluboko do bijícího modrého srdce naší planety. Je zasazena do blízké budoucnosti, kdy budete prozkoumávat tajemství našeho oceánu očima Mirai, hlubinné průzkumnice a vědkyně. Stanete se součástí nově vytvořeného výzkumného týmu využívajícího průkopnické technologie k vidění, slyšení a interakci s oceánem mnohem smysluplnějším způsobem.

Užijte si evokativní příběh osmi různých ponorů s kompletním hlasovým obsazením – Anna Akana (Ant-Man, Námořní vyšetřovací služba L. A.), Mira Furlan (Ztraceni, Babylon 5), Hakeem Kae-Kazim (Pod černou vlajkou, Hotel Rwanda) a Ally Maki (Příběh hraček 4). Zdokumentujte měnící se ekosystém a naskenujte 45 různých druhů živočichů. Nechte se ohromit realistickým prostředím založeným na topografii mořské hladiny a podívejte se na 16 jedinečných mini-dokumentů nazvaných Ocean Insights, které obsahují originální záběry z televizního seriálu Modrá planeta II a rozhovory s předními vědeckými odborníky na oceán.

Tak co? Ponoříte se do hlubin oceánu? Jestli ano, připravte si dvacet dolarů a nezapomeňte se ještě podívat na trailer výše.