Psychologický horor Remothered: Tormented Fathers patřil mezi ty povedenější žánrovky. Proto není divu, že se právě Remothered dočká přímého pokračování, které tentokrát ponese podtitul Broken Porcelain.

Zjednodušeně bychom si oba díly Remothered mohli představit jako drsnější variantu hry na schovávanou. Oproti jiným titulům se zde totiž musíte střetům cíleně vyhýbat a nepřátele si držet co nejdále od těla.

Tentokrát se ujmeme role dívky jménem Jennifer, která se ocitne v hotelu Ashmann Inn vlastněným stejnojmennou a značně bohatou rodinou. Společně s novou kamarádkou Lindsey bude čelit neznámým silám, které toto místo ovládají. Zároveň však bude muset zjistit, jak se vším souvisí temná historie hotelu.

Hra se nyní připomněla příběhovým trailerem, který nám přibližuje vztah mezi Jennifer a Lindsey a jejich život v Ashmann Inn. Několika letmými náznaky se připomíná i tajemné zlo, které číhá kdesi v útrobách hotelu.

Pouto našich hrdinek projde těžkou zkouškou, jak tvrdí popisek videa. Na své by si měli přijít jak fanoušci předchozího dílu, tak i úplní nováčci. Vývojáři totiž udělali několik změn, které zásadně ovlivní váš zážitek. Úprav se tedy kromě hratelnosti dočkal i způsob vyprávění, které by nyní mělo mnohem více umocnit výslednou atmosféru titulu.

Hra vypadá rozhodně zajímavě. Pokud Remothered: Broken Porcelain zaujal i vás, poznamenejte si, že hra vychází už 20. října/októbra tohoto roku na PC, PS4, Nintendo Switch a Xbox One.