V příštím roce se na PC, Xboxu Series X/S a Xboxu One můžeme těšit na pokračování akční plošinovky Song of Iron z roku 2021. Studio Resting Relic staví na základech a připravuje drsné dobrodružství z bočního pohledu.

Song of Iron 2 navazuje na události jedničky příběhem hrdiny jménem Chainbreaker, které mu dal samotný Odin. Váš lid je okouzlen falešnými bohy a využíván jako váleční otroci. Musíte sjednotit klany, přesvědčit je o pravdě, případně je donutit, aby vás následovaly. Blíží se totiž válka a potřeba bude úplně každý.

Návrat do světa inspirovaného severskou mytologií bude drsný. Při hledání vikinských klanů a jejich osvobození z otroctví projdete de facto peklem. Budete svádět nelítostný boj zblízka a odvahou stát proti novým i starým nepřátelům, včetně goblinů, trollů, draugrů, stráží Impéria ozbrojených moderními zbraněmi, a dokonce i bohů. Abyste uspěli, musíte bosse a jejich přisluhovače držet na uzdě neustálým tlakem, aby vás nepřemohli.

Pamatujte si, že sekery se budou lámat, štíty tříštit a toulce budou cestou vysychat. Než se pustíte do dalšího boje, hledejte na bojišti nové zbraně. Jenom tak při cestě temnou fantasy krajinou plnou lesů, bažin a zasněžených hor uspějete.

„Jsem nadšený, že mohu konečně odhalit druhý díl ságy Song of Iron! Využívám zpětnou vazbu od hráčů a vše, co jsem se naučil u prvního dílu,“ řekl Joe Winter, jediný autor a zakladatel studia Resting Relc. Ten sice chystá pokračování příběhu, ale postará se o to, aby zaujal i nové hráče, kteří jedničku nehráli.