Společenská hra 1-2-Switch nebyla žádné terno, recenze byly vlažné, ale přesto se prodalo úctyhodných 3,45 milionu kopií. Protože minihry pro dva hráče byly zábavné (pistolnické souboje, dojení krávy...) a šlo také o launch titul Switche. To vedlo Nintendo k rozhodnutí vytvořit pokračování, které by ale neohrozilo existenci prvního dílu.

Místo přidání dalších miniher se mělo Nintendo rozhodnout pro myšlenku inspirovanou sérií Jackbox Party Pack. Everybody’s 1-2 Switch, jak se má hra jmenovat, má nabídnout minihry ve stylu show, které jsou určené většímu počtu hráčů díky implementaci chytrých telefonů a tabletů. S jejich využitím si prý může zahrát až 100 lidí najednou.

Everybody’s 1-2 Switch nebyl dosud oznámen, přesto měl být testován, ale u cílové skupiny se podle serveru Fanbyte nesetkal s pozitivními reakcemi. Minihry mají cílit na rodiny s dětmi, podle nich jsou ale nudné, zdlouhavé a špatně se hrají.

Co bude s Everybody’s 1-2 Switch dál? Pokud očekáváte, že Nintendo celý projekt hodí do koše, tak to podle některých zdrojů serveru Fanbyte nehrozí. Nintendo je údajně odhodláno uvést titul na trh za plnou cenu, někteří zaměstnanci měli navrhovat vydat ho jako součást prémiového předplatného Switch Online. Vedení ale věří, že se – stejně jako předchůdce, který se rovněž setkal se špatnými recenzemi – bude i tak dobře prodávat.

Pokud je to pravda, je dost možné, že se brzy na Switchi dočkáme multiplayerových miniher, mezi něž patří Bingo, rodinná verze flašky a O poslední židli.