Povedená remasterovaná trilogie fialového dráčka Spyra má být druhou hrou od Activisionu Blizzard, která bude dostupná v předplatném Game Pass. Nasvědčuje tomu přidání hry Spyro Reignited Trilogy do Microsoft Store ve verzi pro PC, jak si všiml Reddit.

Otázkou je, jak dlouho bude zařazení do služby trvat. První dubnová vlna už byla oznámena. Ta druhá by měla být představena příští týden. V té době by se dráček mohl v předplatném objevit.

Spyro: Reignited Trilogy je kompilace, která obsahuje remaky prvních tří dílů této 3D plošinosky s fialovým drakem v hlavní roli. Předělávku vytvořilo studio Toys for Bob pod Activisionem a vyšla v listopadu/novembru 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. O necelý rok později následovaly verze pro Nintendo Switch a PC. Titul má pozitivní recenze a do září/septembru 2023 se prodalo více než 10 milionů kusů.

Od té doby Microsoft koupil Activision Blizzard King a studio Toys for Bob se osamostatnilo. Mělo se ale domluvit s americkou společností a díky tomu vznikne plošinovka Spyro 4.