Po oddělení Toys for Bob od Activisionu Blizzard se fanoušci začali smiřovat s tím, že se studio rozloučilo se značkami Crash Bandicoot a Spyro the Dragon, které úspěšně přivedlo zpět k životu. Jak to ale vypadá, tak minimálně fialový dráček bude žít dál.

Kanadský YouTuber Guy Eh, který je známým insider her Crash Bandicoot a Spyro the Dragon, v novém videu uvedl, že na veletrhu PAX East od několika zdrojů slyšel jednu zajímavost. V Toys for Bob mají pracovat na novém dobrodružství Spyra.

„Spyro 4 je ve vývoji. To je prohlášení. Žádné teoretizování, žádné domněnky, žádné konspirační teorie nebo dokonce těžkopádné narážky,“ uvedl YouTuber ve videu poté, co si na PAX East popovídal s několika zdroji.

Spyro 4 má být ve vývoji od ledna/januára letošního roku. Pokud je to pravda, projekt je na samotném začátku a bude ještě dlouho trvat, než o něm tvůrci začnou mluvit. Jde to ale ruku v ruce s informací, že autoři našli společnou řeč s Microsoftem, který je podpoří při vývoji nové hry. Ta je podobná tomu, co v Toys for Bob dělali předtím.