Začíná PlayStation Black Friday 2023. Letos si Sony přichystala akční ceny na největší PS5 tituly, barevné verze ovladače DualSense a výhodné balení konzole PlayStation 5.

Cenová akce Black Friday platí od 17. do 30. 11. nebo do vyprodání zásob. Jako hlavní tahák slevové akce považuje Sony výhodné balení konzole PlayStation 5 s novinkou Marvel’s Spider-Man 2 v ceně 11 790 Kč.

„Mezi herní lákadla letošní nabídky patří největší herní trháky poslední doby v čele s God of War Ragnarök za 999 Kč a Horizon Forbidden West v ceně 799 Kč. Pokud raději než s nepřáteli z fiktivních světů bojujete s přetížením za volantem supersportu, potěší vás Gran Turismo 7 za akčních 999 Kč. Završení příběhu Nathana Drakea v Uncharted: Legacy of Thieves Collection je možné si v aktuální nabídce pořídit za 499 Kč,“ uvádí tisková zpráva.

Dalšími populárními herními značkami, které jsou součástí letošního Black Friday, jsou například The Last of Us Part 1 v ceně 1 199 Kč, Ghost of Tsushima Director’s Cut za 999 Kč, Ratchet & Clank: Rift Apart za 799 Kč a spousta dalších. Připomenout si příběh předcházející nejnovějšímu Marvel’s Spider-Man 2 si mohou všichni fanoušci pavoučího muže díky Marvel’s Spider-Man Miles Morales za akčních 799 Kč.

Potom je tady nabídka oblíbené klasicky z kategorie PlayStation HITS. Tam je letos God of War, Gran Turismo Sport či The Last of Us Remastered nebo další za jednotnou cenu 199 Kč.

Dobrou zprávou je, že všechny výše zmíněné tituly mají českou textovou lokalizaci, takže si je užije opravdu každý.

Součástí aktuální nabídky jsou také slevy na vybrané herní příslušenství. Za zvýhodněnou cenu 1 199 Kč lze nyní pořídit jednu z barevných variant ovladače DualSense (White, Black, Red, IceBlue, Pink, Purple, Grey Camo). Pokud plánujete koupi druhého ovladače pro poměření fotbalových dovedností se svými přáteli, potěšit vás můžete zvýhodněný balíček ovladače DualSense spolu s hrou EA Sports FC 24 za 1 999 Kč.

Celou slevovou nabídku najdete například na CZC.cz. Už zítra startuje Black Friday na PlayStation Store, tak vás potom budeme informovat o nejzajímavějších nabídkách.