Ano, čtete správně, místo dalšího dílu fotbalového simulátoru Pro Evolution Soccer neboli PES nás čeká pouze aktualizace aktuálního titulu eFootball PES 2020. Informace pochází od Microsoftu, který ve svém obchodě omylem o něco dříve zveřejnil právě zmiňovanou aktualizaci. Sice se na ni nemůžete podívat, protože ji Microsoft už stihl smazat, ale to neznamená, že se o ní nic bližšího nedozvíte.

Dle oficiálního popisu na stránce Microsoft Store bude aktualizace s názvem eFootball PES 2021 Season Update určená pro stávající aktualizovanou edici eFootball PES 2020. Od updatu máme čekat především nejnovější údaje o hráčích a sestavách jednotlivých klubů, mimo jiné Manchester United, Barcelona a Bayern Mnichov.

Chybět nemůže ani myClub s možností si od nuly vytvořit vlastní vysněný tým a postavit se proti soupeřům z celého světa. Zároveň si budete moc zahrát Matchday Compete v online PVP a zažít velké fotbalové zápasy nebo se pustit do singleplayerového režimu Master League, kde se ujmete fotbalového týmu a vrátíte se na vrchol. Po stránce hratelnosti by měla hra po aktualizaci zůstat stejná, takže se nemusíte bát, že už by to nebylo ono. Vrátit by se mělo i EURO 2020.

Jen musíte počítat s tím, že tato nadcházející aktualizace velmi pravděpodobně nebude zadarmo. Není však úplně vyloučeno, že by se Konami rozhodlo udělat fanouškům hry radost a zpřístupnit všechen ten lákavý obsah zdarma.

Dole ještě obrázky, které byly na Microsoft Store u PES 2021: