Real-time strategie Last Train Home obdržela nový filmeček, který přibližuje československou odyseu. Trailer vrhá diváky hluboko do nitra občanské války a zachycuje nejen krutost konfliktu, ale i syrové, nefiltrované emoce, které ho provázejí.

„Trailer zdůrazňuje neuvěřitelnost skutečného příběhu a podtrhuje jedinečnou schopnost hry propojit strhující příběh s drsnou realitou války,“ uvádějí vývojáři z brněnského studia Ashborne Games.

Kromě videa vyšla první aktualizace; opravuje chyby na základě zpětné vazby. Nejdůležitějšími opravami jsou problémy spojené s automatickým přidělováním vojáků na lokomotivu. Také opakované pády na plochu po několika minutách hraní při zapnutí SteamVR, chybějící prvky uživatelského rozhraní a problémy v misích.

Last Train Home vyšlo na PC a má československý dabing a české titulky. Hru koupíte na Steamu. Pokud máte raději krabičku, tak v lednu budou v obchodech další kusy limitované edice, která obsahuje tištěný oboustranný plakát, tištěné litografie, tištěný mini artbook a digitální soundtrack.