Populární simulátor, který vám umožnil postavit si vlastní počítač, bude mít pokračování. PC Building Simulator 2 má posunout hranice tvorby virtuálního počítače do nových výšin a přinést hráčům jejich vysněné stroje ještě detailnější.

Pro stavbu počítače budete mít k dispozici více než 1200 oficiálně licencovaných dílů od gigantů v oboru. Zmíněny jsou společnosti AMD, Intel, Nvidia a značky pro nadšence jako Thermal Grizzly. Chybět pochopitelně nemohou RGB a možnost si svůj stroj přizpůsobit a optimalizovat.

Dále jsme lákání na novou náročnou kampaň s délkou přes 30 hodin, lepší grafiku, řadu nových funkcí, které prohlubují zážitek ze stavby PC, a realističtější simulaci hardwaru a softwaru.

Vše zní velmi dobře. Díky úspěchu prvního dílu z roku 2019 mají vývojáři k dispozici více peněz. Ty dostali také od Epicu, který je vydavatelem. Což znamená jediné: PC Building Simulator 2 vyjde v letošním roce a půjde o exkluzivitu pro Epic Games Store.

„Je to pro nás příležitost udělat spoustu věcí, které jsme dříve nemohli udělat na technické úrovni. Naším cílem je současně přidat do simulace větší hloubku, rozšířit možnosti přizpůsobení, zlepšit možnost kutilství a vytvořit lépe vypadající hru... Je to tvrdá práce, ale právě teď jsou všichni v týmu opravdu nadšení,“ uvedl hlavní komunitní manažer Sam ‘Caliburn’ Hills.

Podívejte se nahoře na trailer a tady dole na první obrázky.