Postupně máme možnost se více seznámit s Řeckem, které bude dalším rozšíření rozsáhlé mapy Euro Truck Simulatoru 2. V nové galerii vidíme zejména dálnice a křižovatky. Chybět nebude dálniční síť s A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, a A8.

Důležitým dopravním uzlem v Řecku je trajekt Igoumenítsa. Jde o důležitý přístupový bod na západním pobřeží Řecka a spojuje zemi s Itálií. Odtud budou na řidiče čekat tři hlavní evropské silnice, které je provedou zbytkem země.

Silnice E55 začíná až na severu ve Švédsku a pokračuje na jih Peloponéského poloostrova. Silnice E90 spojuje Portugalsko s Tureckem a protíná Řecko od západu až k tureckým hranicím přes Soluň a dále podél pobřeží. Silnice E92 spojuje západní pobřeží Řecka s jeho východním pobřežím a prochází mnoha městy včetně historického města Trikala.

Bohužel, datum vydání placeného přídavku s Řeckem nadále neznáme. Dle intenzity nových materiálů lze tušit, že k vydání dojde nejpozději koncem letošního roku. To by znamenalo rok po posledním mapovým DLC; Západní Balkán dorazil 19. 10. 2023 (jako náhrada za pozastavené Rusko). Poté dojde na Nordic Horizons DLC se severními oblastmi Norska, Finska a Švédska.