Tuzemská pobočka PlayStationu se pochlubila videem z nedávného speciálního eventu v pražském kině CineStar Anděl, kde s novináři, vybranými influencery a komunitou oslavila vydání Marvel’s Spider-Man 2.

V úvodu večerního programu zaznělo zajímavé povídání o historii Marvelu a sérii o pavoučím muži z úst Jiřího Pavlovského z nakladatelství CREW. Následovala hlavní herní část, během které mohli účastníci sledovat první hodinu ze hry na velkém plátně v podání Dušana „Duklocka“ Brachny a Adama Mišíka.

„V závěru jsme s pomocí Mikoláše Tučka, který celým večerem provázel, odměnili několik šťastlivců balíčky s merchem k této hře a užili si společnou afterparty ve foyer kina,“ uvádí Sony.

Hra vyšla na PlayStation 5 s českými titulky. O Marvel's Spider-Man 2 jsme v recenzi napsali/řekli: Marvel's Spider-Man 2 přináší to, co jsme milovali na prvním díle. Příběh nabízí velkolepé vypravování plné známých tváří a společně tak vytvářejí ten nejlepší videoherní příběh o pavoučím hrdinovi. Soubojový systém je skvělý a schopnostmi mu dodávají zábavný šmrnc.