Pokud už vás unavují velké hry na jedno brdo a hledáte něco nevšedního, tak vám to nabízí Devolver Digital. Tuhle vydavatelskou společnost si můžete pamatovat díky legendárním a bláznivým tiskovkám na E3, stejně tak zajímavými a neobvyklými tituly, jako jsou Terra Nil, Cult of the Lamb a Inscryption. A právě hry od Devolver Digital jsou teď na Steamu ve slevě.

Koupit si můžete kupříkladu propracovanou environmentální strategii Terra Nil (sleva 20 %, cena 19,99 eur), kde proměníte zdevastované pustiny na vzkvétající a vyvážený ekosystém. Retro logické komediální dobrodružství McPixel 3 (sleva 40 %, cena 5,85 eur) s nešikovným hrdinou nebo indie hit Cult of the Lamb (sleva 35 %, cena 14,94 eur). Tady se stanete beránkem, jenž má za úkol vést kult malých zvířátek. Překonat musíte různé roguelike dungeony a porazit jejich bosse, stejně tak udržovat na uzdě kult, aby se vám nevzbouřil.

Dále je tady akční dobrodružná hra Card Shark (sleva 40 %, cena 11,99 eur), samurajská pětihodinová jednohubka Trek to Yomi (sleva 50 %, cena 9,75 eur) s atmosférou připomínající černobílé filmy, 3D rogue-lite top-down střílečka Serious Sam: Tormental (sleva 50 %, cena 5,89 eur), akční RPG Weird West (sleva 60 %, cena 15,99 eur) od autorů Dishonored a Prey či adrenalinová akce Shadow Warrior 3 v definitivní edici (sleva 50 %, cena 19,99 eur).

Ve slevě je také Serious Sam: Siberian Mayhem, Serious Sam 4, Inscryption, Loop Hero, Carrion, My Frient Pedro nebo Death's Door.

Slevy jsou platné do pondělí a všechny najdete na Steamu.