Společnost Sony se pochlubila hrami, které příští týden přidá do katalogu PlayStation Plus Extra a Premium. V rámci předplatného se můžete těšit na basketbal, zombie apokalypsu v Raccoon City, další LEGO dobrodružství nebo taktické RPG ze světa Marvelu pro PS5 a PS4.

Řeč je o NBA 2K24 v Kobe Bryant Edition, oblíbený remake Resident Evil 3, akční dobrodružné plošinovce LEGO DC Super-Villains a přehlíženém taktickém RPG Marvel’s Midnight Suns od tvůrců série XCOM. K nim se přidá ještě Blood Bowl 3, Mystic Pillars: Remastered a Super Neptunia RPG.

V rámci klasik pro PlayStation Plus Premium dorazí kultovní plošinovka Jak and Daxter The Lost Frontier z roku 2009, dovádění na snowboardu ve hře Cool Boarders, akční RPG Gods Eater Burst, detektivka Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy a JoJos Bizarre Adventure AllStar Battle R.

Všechny hry budou přidány v úterý 19. března/marca letošního roku. Připomínáme, že v rámci klasického PS Plus si můžete do své digitální knihovničky přidat Sifu, F1 23, Hello Neighbor 2 a The Witch Queen pro Destiny 2. Více tady.