Příznivci zajímavých her by měli svou pozornost směřovat k novému studiu Windup Games, kde se nacházejí autoři úspěšného Unravelu. Ti teď představili dobrodružnou hru Hela inspirovanou skandinávským folklórem.

Hela nabídne otevřený svět, který má zahřát u srdce. Máme být svědky okouzlujícího příběhu o čarodějnici a jejích známých – partě statečných myšek. Za dvě odvážné a hbité myšky s magickými schopnostmi si zahrajeme. Po vzoru Unravel Two si budou myšky pomáhat překonávat různé nástrahy.

Čarodějnice však není zlá, nýbrž laskavá. Po celé věky pomáhala svými kouzly místním lidem, ale nyní onemocněla a sama potřebuje pomoc. Je na myších, aby našly lék a mezitím udržely „čarodějnický obchod“ v chodu.

Užít si máme objevování rozlehlých otevřených prostorů, zapojíme se do lehkých her a zažijeme prosté potěšení z toho, že jsme součástí starostlivé komunity. Poutavá hratelnost zahrne průzkum, procházení, hledání potravy, řešení hádanek, akci i vaření. Vše s cílem přinést hráčům příjemné a uklidňující dobrodružství.

„Hela je hra, která chce ukázat šťastné okamžiky,“ dodává kreativní ředitel Martin Sahlin. Titul je oznámen pro PC a konzole. V současné době bez data vydání.