Aktualizace: Microsoft potvrdil Xbox Partner Preview. Prezentace zaměřena na hry od jiných vývojářů a společností se uskuteční ve čtvrtek 17. října/októbra od 19:00 středoevropského času.

Během zhruba 25 minutách uvidíme gameplay záběry z rozšíření The Lake House pro Alan Wake 2, nový trailer na Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, pohled na několik bossů v temné fantasy akci Wuchang: Fallen Feathers a další hry, které vyjdou na konzole Xbox, PC a v Game Passu.

Takže ano, dojde i na hry, co budou dostupné také pro PlayStation 5.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Microsoft chystá další Xbox Partner Showcase. Na speciální prezentaci chce společnost ukázat hry od jiných vývojářů a vydavatelů. Akce by měla zajímat nejen hráče na PC a Xboxu, ale také ty na konzolích PlayStation 5.

Známý leaker NateTheHate je přesvědčen, že Xbox Partner Showcase bude oznámena začátkem tohoto týdne. Na co by se mohla zaměřit? Microsoft by mohl vyzdvihnout nadcházející S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl a doplnit to třeba o Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Remake akce od Konami ukázal už na loňské prezentaci, kde jsme viděli ještě Alan Wake 2, Still Wakes the Deep, Like a Dragon: Infinite Wealth, Final Fantasy 14, Persona 3 Reload, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Manor Lords, Ark: Survival Ascended, RoboCop: Rogue City, Dungeons of Hinterberg nebo The Finals.

Co byste chtěli vidět?