Už je to nějaký ten pátek, co jsme se dočkali pořádné budovatelské strategie, kde si každý z nás může postavit svojí vlastní virtuální Zoo, no a právě proto je tu Planet Zoo. Ta už je známá nějakou dobu, ovšem teď se nám představila v nové ukázce a již 24. září si ji budou moct zahrát ti vyvolení. 

No a kdo jsou ti vyvolení ? Jsou to jedinci, kteří si hru přeobjednali v Deluxe edici. Právě tito hráči si hru budou moct už od 24. září do 8. října zahrát v předběžném přístupu. Hra následně pak pro všechny vychází následně 5. listopadu

Navíc nám bylo představené ještě další nové video, které odkrývá finální verzi hry a samotný gameplay. A grafika nevypadá vůbec špatně, je to takový ten kreslený styl, co do hry tohoto žánru krásně zapadá a myslím, že nikoho neurazí. 

A na co se vlastně můžeme těšit? Hra bude obsahovat určitý druh kampaně, tedy v tomto případě spíše kariéry. Ta nás provede od malých Zoo až po ty velké, napříč celým světem. První část scénáře bude už taktéž součástí dostupné beta verze. 

Následně tu budeme mít Franchise mód, což bude vlastně sandbox. V tomto módu si svojí Zoo jak sami postavíte, tak se o ní budete následně i starat. Zde bude taky po spuštění plné verze fungovat i systém komunitních úkolů, ovšem ještě v betě má být zpřístupněn Animal Exchange, kde budete moct vyměnit zvířata s jinou Zoo za účelem zvýšení genetické rozmanitosti.  

Těšit se můžeme na nejrůznější typy zvířat, budov, výběhů,dekorací a zaměstnanců Zoo a o zábavu rozhodně nouze nebude.