Připravte si čas, pevné nervy, naberte síly a skill, zítra nás čeká další event pro battle royale střílečku Apex Legends. Event The Old Ways potrvá až do 21. 5., tedy přesně dva týdny, a nabídne především tzv. Bloodhound's Trials.

Na severozápadě World's Edge bude možné najít speciální arénu, v níž se utkáte proti hordě prowlerů. Pokud zvítězíte, můžete se těšit na vzácné a silné vybavení. Zároveň si ale budete muset dát pozor i na další hráče, kteří mohou vyčkávat na správný moment, nechat vás udělat těžkou práci za ně a pak vám odměnu vzít přímo pod nosem.

Součástí eventu také bude nový Prize Track, v rámci něhož budete moci plnit denní výzvy a získávat exkluzivní kosmetické předměty.

Přístup také budete mít ke speciálnímu obchodu s možností si koupit exkluzivní skiny spojené se samotným eventem a eventovým příběhovým videem.

Po celou dobu eventu bude dostupný Young Blood skin pro Bloodhounda za 1800 Apex Coins. Od 7. dubna do 11. dubna si pak budete moci koupit Wise Warrior pro Bloodhounda, skin Redemption pro zbraň Havoc a skin Static Maiden pro Wattson.

Od 12. dubna do 16. dubna budete moci vyhlížet skin Safety First pro Charge Rifle, Raven's Watch pro zbraň Prowler a Azure Gaze pro postavu Crypto.

V neposlední řadě bude od 17. dubna do 21. dubna prostor pro poslední porci skinů. Norse Code pro bývalou nejlepší zbraň Mozambique, Copperhead pro brokovnici EVA-8 a rámeček Exploration pro Bloodhounda.

K dispozici také bude obchod pro Legendary Hunt Skins.

Celý event samozřejmě doprovází stejnojmenné příběhové video, které ukazuje Bloodhoundin vzestup ne tak úplně šťastným způsobem. Součástí The Old Ways bude v neposlední řadě také permanentní přidání módu Duos.